Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

1 haftada 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE SON BİR HAFTADA YAPILAN ÇALIŞMALARDA 27 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILIRKEN, TOPLAM 190 YIL 10 AY 28 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 220 KİŞİ DE YAKALANDI.

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, toplam 190 yıl 10 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 220 kişi de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerince 22-29 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca, 6 adet kapsam dışı bıçak, 325 adet fişek ele geçirildi. Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, 23 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 3 şahıs tutuklandı. Çalışmalarda; 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 2 adet çalıntı bisiklet, 1 adet çalıntı motosiklet ile birlikte 1 milyon 190 bin TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirilerek tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.

Öte yandan ekiplerce toplam 190 yıl 10 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 220 şahıs yakalandı, 62 şahıs adli makamlarca tutuklandı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “İl genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

SİNOP’TA İKİ MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU
Sıradaki Haber Sinop’ta trafik kazası: 1 yaralı