Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

1993 Yılının Unutulmayan değerleri bu yarışmada yer almıştı

Bu haberin fotoğrafı yok

1993 yılında STAR TV’de yer alan Yıldo’nun hazırlayıp sunduğu Süper Turnike yarışması yıllar sonrasında da ilgiyle izleniyor. İnegölün değerleri stüdyoda izleyici olarak yer almıştı.

Yarışmaya İnegöl’den gazeteciler Kadri Cinkarataş, Sinan Unuak, Osman Nuri Aktüre ve Şaban Korkmaz ile İnegölspor’lu futbolcular Nafi Bilaloğlu, Necati Erkmen, Recep Atılgan ile İnanç katılmışlar, bu yarışmanın organizasyonunu da İnegöl’ün Sesi Gazetesinin sahibi Mehmet Kurşunoğlu yapmıştı.

1989-1994 dönemi İnegöl Belediye Başkanı Cemal Arık İnegöl’ün isminin ülke çapında daha da duyulması için bu yarışmaya destek vermiş ve yarışmacılar ile İnegöllü izleyicilerin yarışma salonunda yer alması için izleyici otobüslerini belediye olarak karşılamışlardı.

İnegöl’ün bir çok kurum, kuruluş, oda ve dernek yöneticileri, İnegölün tanınmış mobiyacıları salonda izleyici olarak yer almış yarışma programın yapımcısı ve sunucusu Yıldo’nun da İnegöl ile ilgili övücü sözleriyle yarışma güzel sonuçlanmıştı.

Yarışma programında yer alan ve halen videolarda defalarca ilgiyle izlenen İnegöl’ün unutulmayan iz bırakan değerleri böylece tarihin unutulmayan anıları arasında yer almış oldular.

ERZİNCAN’DA MOTOSİKLETLİLERE SIKI DENETİM
Sıradaki Haber Erzincan’da motosikletlilere sıkı denetim