Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

MHP İnegöl İlçe Başkanı Bayram’dan Fikret Fidan’a FETÖ Suçlaması

MHP İnegöl İlçe Başkanı

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Kutlu Parti’nin kurucular kurulu listesinde yer alan ve geçmiş yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi’nden İnegöl Belediye Başkan adayı olan Fikret Fidan’a yönelik sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulundu. Bayram, Fidan’ı FETÖ ile iş birliği yapmakla suçladı.

MHP’den üç dönem İnegöl Belediye Başkan Adayı olan ve daha sonra İYİ Parti’ye geçen Fikret Fidan, ilçe başkanlığı görevini yürüttükten sonra Yusuf Halaçoğlu’nun kurduğu Kutlu Parti’nin kurucular kurulu listesinde yer aldı. Bu gelişmenin ardından Uğur Bayram, sosyal medya üzerinden Fidan’a yönelik şu açıklamaları yaptı:

Bayram; “İnegöl teşkilatının onbeş yılını yiyen adam, MHP’den sonra geçtiği partiyi de bırakıp başka partiye geçmiş. Ben seni 2014 yerel seçimlerinde İnegöl otogarından alıp seçim bürosunda ağırladığın FETÖcü subaylardan bizzat bilirim. FETÖcü işadamları derneğindeki kalabalık masa fotoğrafını, meclis listesine aldığın FETÖcüleri, FETÖcü Cihan Haber Ajansı’na verdiğin MHP müşahit kartlarını unuttuk mu sanıyorsun?” ifadelerini kullandı.

Bayram’ın bu açıklamaları, İnegöl siyasetinde büyük yankı uyandırdı. Fidan ise henüz bu iddialara yanıt vermedi.

Gelişmelerin ardından gözler, Fikret Fidan’ın yapacağı açıklamalara çevrildi.