Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegöl Belediyesi ile İşbirliği Yapan Derneğin Binasında Kaçak Yapı

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Belediyesi

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Belediyesi ile işbirliği yapan Dayern Gençlik Derneği’nin bulunduğu binada kaçak yapılaşma tespit edildi. Mahalle sakinlerinin ihbar hattımıza ulaşması sonucunda yaptığımız incelemelerde, iki katlı olan binanın üzerine üçüncü bir kat inşa edildiği ortaya çıktı.

İhbarı değerlendiren ekiplerimiz, derneğin faaliyet gösterdiği Cuma mahallesinde bulunan binada yapılan bu kaçak katın yasalara aykırı olduğunu, 2 katlı olarak inşa edilen binaya izinsiz bir şekilde 3. kat eklenmiş olduğu tespit edildi.

Mahalle sakinleri ise duruma tepki göstererek, kentteki yapılaşmanın düzenli ve yasalara uygun bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, kaçak yapılaşmaya karşı belediyenin alacağı önlemleri desteklediklerini ifade etti.

Eski Hali

PARA CEZASI VE YIKIM KARARI

30.07.2024 tarihinde gerçekleşen İnegöl Belediyesi encümen toplantısından çıkan sonuca göre dernek binasının 3. katının kaçak olduğu tespit edilmiş olup, kaçak katla alakalı para cezası verildiği ve 1 ay içerisinde yıkım kararının alındığı öğrenildi.