Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Yenişehir’de Toplu Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 9. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Yenişehir’in Kurtuluşu’nun 102. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde samimi açıklamalarda bulundu.

Osmangazi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinliklerin ardından, sünnet olan çocuklarla birlikte şehir turu atan Özel, ardından Yenişehir Belediyesi Su Deposu Düğün Salonu’nda düzenlenen Mevlid-i Şerif törenine katıldı.

Çocukların patlamış mısır ve pamuk helvası ile eğlenmesi sağlanırken, Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Osmanlı Mehteri Takımı gösterileriyle katılımcılara bir gösteri sundu.

Belediye Başkanı Özel, “9. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Yenişehir’in Kurtuluşu’nun 102. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sünnet Şöleni Törenimizi gerçekleştirdik.

Osmangazi Millet Bahçesi’nde, gerçekleştirilen etkinliklerin ardından sünnet olan çocuklarımız ile birlikte şehir turu attık. Ardından Yenişehir Belediyesi Su Deposu Düğün Salonu’nda okunan Mevlid-i Şerif’in ardından çocuklarımıza hediyelerini takdim ettik.

Çocuklarımız, patlamış mısır ve pamuk helvasının keyfini sürerken, Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri Takımı da performanslarını sergiledi.

Bugün etkinliklerimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki, biz Yenişehir olarak kocaman bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.