Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegölspor Yönetiminden Altyapıya Moral Ziyareti

İnegölspor yönetimi, altyapıdaki genç

İnegölspor yönetimi, altyapıdaki genç yeteneklerine moral vermek amacıyla U-19 takımının antrenmanını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, Sportif Direktör Raşit Sert ve Teknik Direktör Sinan Yücer, Starwood altyapı tesislerinde yapılan antrenman sonrası genç oyunculara baklava ikram ederek motivasyonlarını artırdı.

“Altyapıdan A Takıma 8-10 Oyuncu Çıkarmayı Hedefliyoruz”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, altyapı oyuncularının İnegölspor için önemine değindi. Maksutlar, “Bizim için ne kadar değerli olduğunuzu göstermek istedik. İnşallah bu akademi liglerinde başarılı olursunuz. İnegölspor’un geleceği sizlersiniz ve hedefimiz altyapıdan A takım kadrosuna 8-10 oyuncu çıkarmak. Bu kolay olmayacak, ama zamanla bu sistemi oturtacağız. İnegölspor kendi özüne döndüğünde başarı da beraberinde gelecek. Sizlere güvenimiz tam, inşallah profesyonel hayatta da başarılar elde edersiniz” ifadelerini kullandı.

Sinan Yücer: “Çalışın ve Kendinize İnanın”

Teknik Direktör Sinan Yücer de genç oyunculara motivasyon dolu mesajlar verdi. Yücer, her hafta genç takımla A takım arasında maç yapacaklarını belirterek, “Seçmelerde beğendiğimiz bir oyuncu şu an A takımda ilk 11’de oynuyor. Hayal bile edemezdi ama başardı. Aranızdan 3 hafta sonra bir oyuncuyu A takımda oynatmayı çok isterim. Yeter ki inanın ve çalışın” dedi.

Kulüp Kültüründe Altyapı Var

Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin ise kulüp kültüründe altyapının önemini vurguladı. Şahin, “Ziyaretiniz motivasyonumuzu yükseltti. A takıma oyuncu kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.