Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin: “Sorunlarla Başarıya Koşmak Zorunda Kalmayın”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Ancak Şahin, sadece tebriklerle yetinmedi, eğitim sistemindeki aksaklıklara da dikkat çekerek, öğrencilerin ve öğretmenlerin sorunlarla boğuşmak zorunda kalmaması gerektiğini vurguladı.

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da maalesef eksikliklerle başlıyoruz,” diyen Şahin, eğitimin kalitesine yönelik ciddi adımlar atılmadığı sürece, başarı temennilerinin yetersiz kalacağını belirtti. Özellikle İnegöl’deki okulların fiziki altyapısı ve öğretmen açığı gibi sorunların çözüm beklediğini dile getiren CHP İnegöl İlçe Başkanı, “Başarı dilemek kolay, fakat bu çocukları geleceğe hazırlamak için gerekli koşullar sağlanmalı,” ifadelerini kullandı.

Eğitimin her birey için temel bir hak olduğunu hatırlatan Şahin, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı göz ardı edemeyiz. Öğretmenlerimizin fedakârlıklarıyla sistemin ayakta kalmaya çalışması, ciddi bir reform ihtiyacını gözler önüne seriyor” diyerek, Milli Eğitim Bakanlığı’nı daha etkin ve kalıcı çözümler üretmeye davet etti.