Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sadullah Organ

Ne Zaman Takım Olacağız

Ne zaman takım olacağız sorusunun cevabını almayı beklediğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Geçtiğimiz Cumartesi günü İskenderunspor ile oynanan maç bir anlamda sorduğumuz sorunun cevabı aradığımız maç oldu.

İskenderun maçını izlerken Acaba dedim İnegölspor kendi sahasında mı yoksa deplasmanda mı oynuyor sorusunu kendime sordum. Seyirci desen Cumartesi olmasına rağmen türbinlerdeki yerini alarak takımın yanında olduğunu gösterdi.

Futbol şansı ile kazanılmış Afyon maçının 15’er bin lira olan galibiyet primleri futbolculara moral olsun diye futbolculara İskenderun maçının 2 gün öncesinde yönetim tarafında ödenmiş.

Yani yönetimde saha dışında taraftarda maç günü görevini yapmış. Tek sıkıntı umutlar beslediğimiz sahadaki hazır olmayan futbolcu topluluğunu izlerken inanın herkes gibi bende çok üzüldüm. Bu oyuncular sokaktan toplanarak transfer edilmediler.

Her biri önemli rakamlar ödenerek İnegölspor’a imza attılar.

Sahamızda berabere kaldığımız İskederun takımı maddi sorunlar nedeniyle bir ara ligden bile çekilmeyi düşünmüş daha sonra devam kararı alarak bütçe imkanları doğrultusunda takım kurulmuş. Hata maça bile yöneticileri olmadan geldikleri söylendi.

Şimdi bir taraftan tüm imkanlar sunulmakta olan bir İnegölspor, karşı tarafta zorluklar içeresindeki İskenderunspor.

Maçın öncesinde İnegölspor’un var olan avantajları fazla olması nedeniyle maçı kazanan taraf olacağı şeklinde idi.

Ama ne oldu.

Sahada olmayan İnegölspor karşısında daha iyi oynayan İskenderun takımını izledik. Maçın 6 dakikasında yaşanan karambolde Fatih Aktay ile gelen golle öne geçen İnegölspor’un yarattığı ilk olumla hava dakikalar geçtikçe değişmiş oldu.

Rakip alana gidecek gücü olmayan İnegölspor’lu futbolcular daha çok konuk ekip İskenderun takımının dalga dalga gelen ataklarını önlemeye çalıştılar.

İlk yarıda başardılar ama ikinci yarının başında yenilen gol hesapların tutmamasına neden oldu. İskenderunspor’un ataklardaki üstünlüğü karşısında müdahale etme sıkıntısı maçın yenilmeden bitmesini bekler olduk. Neyse ki kaptan kaleci Bekir Sevgi’nin başarılı kurtarışları ile alınan 1 puana şükretmiş olduk.

Bu saatten sonra transfer gibi durumun olmadığına göre 4 maçta 4 puan alabilen bu takımın hem güç olarak hemde performans olarak yükseliş göstermesi gerekiyor.

Kesinlikle İskenderun beraberliği normal görülemez.

Bu nedenle bizim gibi maçı izleyen teknik direktörümüz Sinan Yücer’in takımın toparlanması adına gerekenleri yapmasını bekliyoruz.

İskenderun iç saha beraberliği ile 4 maç geride kaldı. İlerde daha fazla sıkıntı yaşamamak için zaman varken artık lige gereken ağırlığın koyulmasının zamanının geldiğini söylemek istiyorum.

Önümüzdeki Pazar günü sahamızda oynadığı son maçta Afyonspor’u 6-0 yenerek İnegöl’e gelecek olan Kepezspor Aş takımı ile oynayacağımız maça hem fiziksel hemde güç olarak iyi bir şekilde hazırlanarak çıkılması gerekiyor.

Önce Sarıyer sonrada İskenderun takımları ile oynan maçlardan beraberlik sonuçları ile ayrılan İnegölspor’un Kepezspor Aş takımını yenerek iç saha galibiyet hasretini dindirmesini bekliyoruz.

3 puan sadece bizi mutlu etmeyecektir.

Teknik heyeti, futbolcuları, yönetimi dahası da hepimizi mutlu edecektir. Başka bir sonucu düşünmek istemiyorum. Saygılarımla

WhatsApp Haberizma İhbar

BURSA