Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kayseri polisinden torbacılara operasyon: 4 gözaltı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE ‘TORBACI’ OLARAK TABİR EDİLEN UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINIRKEN ÇEŞİTLİ MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ’torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda; V.A. (51), H.S.H. (34), A.Ç. (34) ve G.A. (37) yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerce yapılan aramalarda ise; 17 parça halinde toplam 124,14 gram narkotik madde ile 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.S.H. ile A.Ç. hakkında ’uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ suçundan, V.A. ile G.A. hakkında ise ’uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan işlem başlatıldı.

DÜZCE’DE YAPILAN ARAÇ DENETİMLERİNDE KURALLARA
Sıradaki Haber 209 araç trafikten men edildi