Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Seferihisarlı çocuklar için yeni bir festival başlıyor

KÜLTÜREL VE EKOLOJİK HAYATI KORUMA DERNEĞİ (KÜLTÜREKOLOJİ) VE SEFERİHİSAR BELEDİYESİ ORTAKLIĞINDA CİTTASLOW SUNDAY GÜNLERİ KAPSAMINDA “HAKLARIMIZ VAR!” TEMASIYLA DÜZENLENEN ÇOCUK FESTİVALİ 28 EYLÜL 2024 CUMARTESİ GÜNÜ SEFERİHİSAR ÇOCUK BELEDİYESİ’NDE GERÇEKLEŞECEK.

KÜLTÜREL VE EKOLOJİK HAYATI

Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği (KültürEkoloji) ve Seferihisar Belediyesi ortaklığında CittaSlow Sunday günleri kapsamında “Haklarımız Var!” temasıyla düzenlenen çocuk festivali 28 Eylül 2024 Cumartesi günü Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde gerçekleşecek.

Teos Çocuk KültürEkoloji Festivali 28 Eylül 2024 cumartesi Seferihisar’da gerçekleştirilecek. Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği (KültürEkoloji) ve Seferihisar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek festivalin bu yıl destekçisi AB Sivil Düşün Programı oldu. CittaSlow Sunday günleri kapsamında, “Haklarımız Var!” temasıyla düzenlenecek festivalde çocuklar için birbirinden farklı atölye çalışmaları planlandı.

6-11 yaş arası tüm çocukların davetli olduğu festivalde çocukların, öğrenme, araştırma, sorgulama ve merak duygularını geliştirmeye dönük birçok etkinlik Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Kültürel Miras, Astronomi, Evrim ve Bilim, Arkeoloji, Çocuk Hakları, Yenilikçi Müzik, Mikrobiyoloji ve Ritim ve Doğa atölyeleri ve daha birçok atölyenin yer alacağı festivalde aynı zamanda çocuklar Muzaffer İzgü ve Nâzım Hikmet hikâyeleri ile tanışacak.

Çocuklar yaşadıkları yerin afişini tasarlayacaklar

Festivalde yer alan “Hayalimdeki Sakin Şehir için Afiş Tasarlıyorum” atölyesinde çocuklar hayallerindeki Seferihisar için afiş tasarlayacak. Festival sonunda mini bir sergi ile paylaşılacak olan bu afişler bir sonraki festivalde de sergilenecek. Bu arada, atölyelere ücretsiz kayıt olmak için kulturekoloji@gmail.com adresine e-posta göndererek başvuru yapılabileceği duyuruldu.

YOZGAT’TA YILIN AHİSİ KAFTAN GİYDİ
Sıradaki Haber Yozgat’ta yılın ahisi kaftan giydi