Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Başkan Arıcı, Başkan Çerçioğlu’nu ağırladı

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR ARICI’YI ZİYARET ETTİ. KOÇARLI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ÖNÜNDE BAŞKAN ARICI TARAFINDAN KARŞILANAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, DAHA SONRA MAKAMDA AĞIRLANDI.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’yı ziyaret etti. Koçarlı Belediyesi hizmet binası önünde Başkan Arıcı tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu, daha sonra makamda ağırlandı.

Başkan Arıcı gerçekleşen ziyarette “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte daha güçlüyüz. Koçarlı hak ettiği değere kavuşuyor” dedi. Ziyaret sırasında Başkan Çerçioğlu, Koçarlı ilçesine yapılacak projeler ve hizmetler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çerçioğlu; “Koçarlı Belediye Başkanımız Özgür Arıcı’yı ziyaret ederek Koçarlı’mıza yapacağımız hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Arıcı ise yaptığı açıklamada, “Topuklu Efemiz Özlem Başkanımıza ilçemize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz. İlçemize hizmet etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE MAKYAJ SANATÇILIĞI ALANINDA TANINMIŞ
Sıradaki Haber Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı