Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren ve CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesine ait bir alkollü mekanda hesap tartışması darpla sonuçlandı. Fazla para istendiğini iddia eden müşteriler, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer ve korumaları tarafından darp edildi.

Hesaba itiraz ettiler

Olay, Kapaklı ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda faaliyet gösteren ve CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer’e ait alkollü mekanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece eğlenmek amaçlı mekana gelen U.A. ve S.P., mekandan ayrılmadan önce hesabı istedi. Hesabın 2 bin 500 lira tuttuğunu belirten müşterilere, iddiaya göre işletme sahibi 12 bin 500 lira olarak kesmek istedi. Pos makinesine 12 bin 500 lira yazıldığını gören müşteriler duruma itiraz etti.

Gezer ve korumaları müşterilere saldırdı

Hesaba itiraz edilmesi üzerine çıkan gerginlik sırasında CHP’li meclis üyesi Gezer ve beraberinde 2 koruması müşterilere saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada müşteriler U.A. ve S.P. darp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavga ayırılırken, işletme yakınında bulunan bir araç kiralama şirketinin araçları da zarar gördü.

Kavgada kiralama şirketinin araçları da zarar gördü

Yaşanan arbedede işletme yakınında bulunan bir araç kiralama şirketinin araçları da yaklaşık 200 bin liralık zarar gördü. İşletme sahibi Cengiz Gezer’in araç kiralama şirketinin zararını karşılayacağını belirtmesine rağmen, zararı karşılamadığı ve kendisinin de meclis üyesi olduğunu belirterek tehditte bulunduğu ileri sürüldü. Her iki tarafta birbirinden şikayetçi olurken, daha önce de aynı mekanda benzer olayların yaşandığı iddia edildi.

17 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN
Sıradaki Haber 17 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı