Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kontrolden çıkarak yol kenarına uçan araç alev topuna döndü: 2 yaralı

SAKARYA’NIN ERENLER İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL YOL KENARINA UÇARAK ALEV ALDI. KAZANIN ARDINDAN OTOMOBİLDEKİ 2 YARALI ÇEVREDEKİLERİN YARDIMI İLE ARAÇTAN ÇIKARILIRKEN, YANAN OTOMOBİLDEN GERİYE DEMİR YIĞINI KALDI.

SAKARYA’NIN ERENLER İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN

Sakarya’nın Erenler ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarına uçarak alev aldı. Kazanın ardından otomobildeki 2 yaralı çevredekilerin yardımı ile araçtan çıkarılırken, yanan otomobilden geriye demir yığını kaldı.

Kaza, Kayalarmemduhiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarına uçtu. Sürücü ve yanında bulunan yolcu yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımı ile otomobilden çıkarıldı. Bir anda alev alan otomobilden ise geriye demir yığını kaldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin çalışması neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

MUŞ’TA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA
Sıradaki Haber Muş’ta trafik kazası: 5 yaralı