Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Denizde kaybolan şahsın arama çalışmaları sürüyor

SAMSUN’DA BALIKÇI TEKNESİNİN ALABORA OLMASI SONUCU DENİZDE KAYBOLAN 1 KİŞİNİN ARAMA ÇALIŞMALARI HAVADAN VE KARADAN DEVAM EDİYOR.

SAMSUN’DA BALIKÇI TEKNESİNİN ALABORA

Samsun’da balıkçı teknesinin alabora olması sonucu denizde kaybolan 1 kişinin arama çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Olay, Bafra ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan Koşu Limanı girişinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Çorbacı ve Cengiz Liman, balık tutmak için tekne ile denize açıldı. Geri dönen balıkçıların içinde bulunduğu balıkçı teknesi, Koşu Limanı girişinde dalgalar nedeniyle alabora oldu. Alabora olan teknede bulunan Cengiz Liman yüzerek karaya çıkıp yardım isterken, Orhan Çorbacı ise batan tekne ile birlikte Karadeniz’in sularında kayboldu. Yüzerek denizden çıkan Cengiz Liman, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kayıp balıkçıyı bulmak için bölgede Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD, Sahil Güvenlik, jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Gece geç saatlere kadar yapılan arama çalışmalarına bugün de devam ediliyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri olumsuz hava şartlarına rağmen, Orhan Çorbacı’yı bulma çalışmasını havadan helikopterle, denizden de botla sürdürüyor.

SİNOP’TA İKİ MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU
Sıradaki Haber Sinop’ta trafik kazası: 1 yaralı