Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Keçiören’de altyapı seferberliği

KEÇİÖREN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, VATANDAŞLARIN KONFORLU VE GÜVENLİ SOKAKLARDA ULAŞIM SAĞLAYABİLMESİ İÇİN YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların konforlu ve güvenli sokaklarda ulaşım sağlayabilmesi için yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde asfalt serimi, kaldırım çalışması ve merdiven yapımı gibi hizmetlerin yanı sıra arazi temizliği çalışmalarına da yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda sürücü ve yayaların rahat ulaşımı için gerekli planlamaları yapan ekipler, Atapark Mahallesi asfalt çalışması, Hisar Mahallesi okul bölgesi merdiven yapımı, Aktepe Mahallesi arazi temizliği, Ufuktepe ve Subayevleri mahallelerinde kilit parke taşı yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. Arazi temizlik çalışmalarıyla da bakımsız olan alanlar yenilenirken sokaklar daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşuyor. Öte yandan kaldırım ve merdiven ihtiyacı olan okul noktalarında da çalışma yapan ekipler, dik yokuşlu sokakları daha kullanışlı hale getirerek yayalar için güvenli bir ulaşım sağlıyor.

Taleplere yönelik çalışmalar sürüyor

İlçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “İlçemizde yaya ve trafik güvenliğini artırmak ve sürücülerimize daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla mahallelerimizde yenileme, bakım, onarım ve asfalt serimi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcayarak vatandaşlarımızın talep ettiği noktalarda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavuşurken, ilçe genelindeki çalışmalar belirlenen program dahilinde devam ediyor.

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE ÇIKAN HORTUM
Sıradaki Haber Antalya’da çıkan hortum ev ve seralara zarar verdi