Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Avcılar’da ortalığı savaş alanına çeviren şahsın aracı çaldığı anlar kamerada

İSTANBUL AVCILAR’DA, ÜZERİNDE AMERİKAN PASAPORTU ÇIKAN FAS UYRUKLU BİR ŞAHSIN, ARACI ÇALDIĞI ANLARA İLİŞKİN GÜVENLİK KAMERASI ORTAYA ÇIKTI. KAMERADA ÖNCE MÜŞTERİ ARACI PAZARLIK YAPTIĞI VE TEMSİLCİNİN UZAKLAŞMASIYLA ARACI ÇALDIĞI GÖRÜLÜYOR.

İSTANBUL AVCILAR'DA, ÜZERİNDE AMERİKAN

İstanbul Avcılar’da, üzerinden Amerikan pasaportu çıkan Fas uyruklu bir şahsın, aracı çaldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası ortaya çıktı. Şahsın, önce müşteri aracı pazarlık yaptığı ve temsilcinin uzaklaşmasıyla aracı çaldığı anlar görüntülere yansıdı.

İstanbul Avcılar, E-5 yan yolunda araç bayisine müşteri gibi giren Fas uyruklu Nassim D., bir aracı çaldıktan sonra kaçmaya başladı. Şüpheli daha sonra yol boyu birçok araca çarparak kaçtı. Vatandaşların önünü kapattığı şahıs araçtan darp edilerek indirilmek istendi ancak şahıs yakalanacağını anlayınca toplam 6 araca ve 2 motosiklete çarparak 3 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Kaçan şahıs Yenibosna E-5 karayolunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık anı kamerada

Fas uyruklu ABD vatandaşı hırsızın, aracı çaldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kamerada, galeriye müşteri gelen şahıs, satış temsilcisiyle önce pazarlık yaptığı görülüyor. Temsilcinin oradan uzaklaşmasıyla Nassim D’nin aracı alıp kaçtığı anlar görüntülere yansıdı. Şahsın emniyetteki sorgusu sürüyor.

ÇANKIRI’DA BİR AKARYAKIT İSTASYONUNDA POLİS
Sıradaki Haber Polislerle ile akaryakıt istasyonu çalışanları arasındaki kavga akaryakıt verme tartışmasından çıkmış