Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Gözüne kestirdiği çiçeği kökleriyle götürdü

DENİZLİ’DE BİR ŞAHIS, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YOLDAN GEÇERKEN BİRKAÇ KEZ GÖZÜNÜ KESTİRDİĞİ ÇİÇEKLER İÇİN MAHALLEDE DOLANDI. KİMSENİN OLMADIĞI BİR ANDA, HIZLA ÇİÇEKLERİN YANINA GİDEREK, ÇEVRESİNE ALDIRMADAN ÇİÇEKLERİ TOPLAYIP OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI. ÇİÇEKLERİN SAHİBİ İSE, “EĞER GERÇEKTEN İHTİYAÇLARI VARSA, BU ÇİÇEKLERİ SEVE SEVE VERİRDİK. AMA BU ŞEKİLDE HIRSIZLIK YAPILMASINA GEREK YOK” DİYEREK TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ.

DENİZLİ’DE BİR ŞAHIS, GEÇTİĞİMİZ

Denizli’de yoldan gelip geçerken beğendiği çiçeği gözüne kestiren kadının, etrafı kolaçan ettikten sonra çiçekleri kökleriyle götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; öğleden sonra Y.S.’ye ait evin önünden gelen kadın, evin önünde görüp beğendiği çiçekleri gözüne kestirdi. Müsait bir ortam olmadığı için bölgede birkaç defa tur atan kadın, çevrede kimsenin kalmadığını görünce evin önüne yaklaşarak çiçekleri kökleriyle birlikte almaya başladı. Saksıdan kökleriyle çıkardığı çiçekleri elindeki poşete koyan kadın, bölgeden uzaklaştı.

Evinin önündeki çiçeklerin yerine olmadığını fark eden ev sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde, çiçeklerinin bir kadın tarafından alındığını gördü. Güvenlik kamerasına anbean yansıyan olayda, kadının birkaç defa bölgede tur attıktan sonra beğendiği çiçekleri alıp gittiği anlar yer aldı. Çiçeklerin dalında güzel olduğunu ifade eden ev sahibi, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını, kadının kendisinden istemesi halinde çiçekleri zaten vereceğini belirtti.

İTALYA VE GÜRCİSTAN'DAKİ LİDERLERİNİN TALİMATLARI
Sıradaki Haber Elebaşları İtalya ve Gürcistan’da olan ’Daltonlar’ çetesine Bursa’da darbe