Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Esenyurt’ta bir sitede otopark tartışması: Site yöneticisi, kadına böyle saldırdı

ESENYURT’TA BİR SİTEDE, SİTE SAKİNİ BİR KADIN VE SİTE YÖNETİMİ ARASINDA PARK YERİ NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI. SİTE YÖNETİMİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR ŞAHIS, “O TELEFONU KAFANDA KIRARIM” DİYEREK KADINA SALDIRDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.

ESENYURT'TA BİR SİTEDE, SİTE

Esenyurt’ta bir sitede, site sakini bir kadın ve site yönetimi arasında park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Site yönetiminde olduğu iddia edilen bir şahıs, “O telefonu kafanda kırarım” diyerek kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, dün sabah saatlerinde Esenyurt ilçesi Çınar Mahallesi Esenşehir Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, site sakini bir kadın ve site yönetimi arasında park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Site yönetimi site sakini kadına aracını park ettiği yerden kaldırıp başka bir alana park etmesini söyledi. Bunun üzerine yönetim personeli olduğu iddia edilen bir şahısla kadın arasında tartışma çıktı. Site sakini kadın, site yönetimiyle yaşadığı tartışmayı cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydetti. Tartışma esnasında kadının video çektiğini gören site görevlisi, “O telefonu kafanda kırarım” diyerek kadına saldırdı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

BURSA'DA GERİ MANEVRA YAPAN SERVİS
Sıradaki Haber Servis minibüsü takla attı, sürücü yaralandı