Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Aracın camından dışarı çıkardıkları sürücüyü böyle darp ettiler

AFYONKARAHİSAR’DA YOL VERME TARTIŞMASINDAN ÇIKAN KAVGADA 3 KİŞİ ARACIN CAMINDAN DIŞARI ÇIKARDIKLARI SÜRÜCÜYÜ TEKME, YUMRUK VE SOPALARLA DARP EDERKEN, POLİSİN OLAY YERİNE GELMESİ İLE ŞAHISLAR AYRILDI.

AFYONKARAHİSAR’DA YOL VERME TARTIŞMASINDAN

Afyonkarahisar’da yol verme tartışmasından çıkan kavgada 3 kişi aracın camından dışarı çıkardıkları sürücüyü tekme, yumruk ve sopalarla darp ederken, polisin olay yerine gelmesi ile şahıslar ayrıldı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Güvenevler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, isimleri belirlenemeyen iki otomobil sürücüsü yol verme meselesinden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden inen şahıslar önlerinde duran otomobilin sürücüsüne saldırdı. Şahıslar camdan dışarı çıkardıkları sürücüyü tekme, yumruk ve sopayla darp etti. Yaşanan korku dolu anlar ise o sırada yoldan geçen bir başka sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde yaşanan kavganın hemen ardından bölgeye polis ekiplerinin geldi. Taraflar polis aracının siren sesini duyar duymaz hemen olay yerinden ayrılarak hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti.

İZMİR'İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE DUR İHTARINA
Sıradaki Haber Polisten kaçıp kaza yaptı, uyarı ateşleriyle vurulduğunu sandı