Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Yozgat Belediye Başkanı Arslan: “Yozgat’ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etme”

CHP’Lİ BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN’IN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA YOZGAT VE KONYA’YI HEDEF ALAN İFADELERİNE, YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI DR. KAZIM ARSLAN, “YOZGAT’I VE YOZGATLIYI ŞOVLARINA ALET ETMEYE KALKMA” YANITINI VERDİ.

CHP’Lİ BOLU BELEDİYE BAŞKANI

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yozgat ve Konya’yı hedef alan ifadelerine, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, “Yozgat’ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etmeye kalkma” yanıtını verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sosyal medya hesabından, Bolu’da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza hakkında yaptığı açıklamada, “Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü. İlgili firmaya ve araç sahibine 14 bin 407 TL ceza tebligatı gönderildi. Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye’nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem” sözleri kentte büyük tepki çekti.

Özcan’ın bu açıklamalarına cevap veren Başkan Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sen işine bak biz işimize bakalım. Yozgat’ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etmeye kalkma. Münferit bir olaydan yola çıkarak koskoca bir şehrin insanlarını rencide etmek hakkın ve haddin değildir. Bizim buraların kirli olduğunu kim söyledi sana?” yanıtını verdi.

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI KADİR TATIK,
Sıradaki Haber Başkan Tatık’tan Muharlar Günü açıklaması