Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Başkan Büyükkılıç’tan başsağlığı mesajı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ (TBMM) BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ’UN DA TEŞRİF ETMESİ PLANLANAN İLDEM-YEŞİLYURT SOSYAL YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ’NİN, ANKARA’NIN KAHRAMANKAZAN İLÇESİNDEKİ TUSAŞ TESİSLERİNE YÖNELİK TERÖR SALDIRISI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURARAK, TÜRK MİLLETİ’NE BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un da teşrif etmesi planlanan İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi Açılış Töreni’nin, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini duyurarak, Türk Milleti’ne baş sağlığı diledi.

Başkan Büyükkılıç; Türkiye’nin savunma sanayii ve havacılık alanında lider şirketlerinden olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısını kınayarak, şehit olan vatandaşların ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı dileklerini iletti. Hain terör saldırısını lanetleyen Büyükkılıç; “TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain teröristlerce düzenlenen alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu saldırıda şehadete eren vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni iptal edildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; ayrıca Melikgazi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde İldem bölgesine hitap edecek Kayseri Büyükşehir Belediyesi İldem-Yeşilyurt Sosyal Yaşam Merkezi’nin 25 Ekim 2024 Cuma günü düzenlenecek açılış töreninin terör saldırısı nedeniyle iptal edilerek, ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Başkan Büyükkılıç, ayrıca eğitim ve bilim alanında gençlere büyük katkı sağlayacak olan ve bilim meraklılarının farklı bilim dallarını keşfedeceği 25-26 ve 27 Ekim günlerinde gerçekleşecek 6’ncı Bilim Şenliği’nde düzenlenecek olan konserlerin de hain saldırı nedeniyle iptal edildiğini kaydetti.

EĞİTİM-BİR-SEN TUNCELİ ŞUBE BAŞKANI BÜLENT
Sıradaki Haber Eğitim-Bir-Sen Tunceli Şube Başkanı Kar’dan Erasmus ödenekleri ile ev eşyası alındığı iddiası