Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Gökhan İn’e Tokat Olayında İddianame Tamamlandı

Sakaryaspor’un eski kulüp başkanı

Sakaryaspor’un eski kulüp başkanı Gökhan İn’e tokat atılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı. Olayın ardından “yağma” suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında biri tutuklu iki sanık hakkında 5 ila 19 yıl arasında hapis cezası talep ediliyor.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 7 sayfalık iddianamede, müşteki olarak Gökhan İn, şüpheliler olarak ise eski yöneticiler H.C.Ş. ve S.İ. yer aldı.

Videoda Şiddet ve Tehdit Anları

Sosyal medyada yayımlanan bir videoda, Gökhan İn’in H.C.Ş. tarafından darp edilip para ödemeye zorlandığı görüldü. Olayın ardından savcılık resen soruşturma başlatarak, H.C.Ş.’yi tutukladı. İddianamede, söz konusu videonun “kurgusal” olduğu iddialarına rağmen, asıl amacın İn’in tehdit altında olduğunu göstermek olduğu vurgulandı.

Sanıkların Savunması ve İddialar

H.C.Ş., ifadesinde videonun tehdit veya yağma amaçlı olmadığını, kendilerini mağdur göstermek için kurgulandığını savundu. Ancak iddianamede, Gökhan İn’in uzun süredir tehdit altında olduğu ve H.C.Ş.’nin bu tehditlerin bir parçası olarak meçhul faillerle ortak hareket ettiği ifade edildi.

Yargılama Süreci Başlıyor

İddianamede yer alan suçlamalar doğrultusunda H.C.Ş. ve S.İ. hakkında 5 ila 19 yıl arası hapis cezası isteniyor. Davanın ilk duruşmasının önümüzdeki günlerde Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesi bekleniyor.