Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Anadolu Üniversitesi başarının yanında

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HEM TERCİH DÖNEMİNDE HEM DE SONRASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HEM TERCİH

Anadolu Üniversitesi hem tercih döneminde hem de sonrasında başarılı öğrencilerini desteklemeye devam ediyor.

Öğrenci dostu bir kentte öğrenci dostu üniversite olarak öne çıkan Anadolu Üniversitesi, tercih döneminde Türkiye dereceli öğrencilere sunduğu farklı kategorilerdeki burs imkânlarına ek olarak, başarılı öğrenciler için yeni bir burs olanağını daha hayata geçiriyor. Bu kapsamda, 2023-2024 Akademik Yılı itibarıyla fakülte ve yüksekokullarında birincilik derecesine sahip öğrenciler, bir yıl boyunca karşılıksız olarak üç öğün yemek bursundan yararlanabilecek. Üniversitenin yemekhanelerinde, uzman diyetisyenler tarafından hazırlanan sağlıklı ve doyurucu menüler burs kapsamında öğrencilere ücretsiz sunulacak. Yeni burs olanağı ile bu yıl 37 öğrenci daha burs imkânından yaralanacak. 2023-2024 yılında akademik birimlerinde birinci olarak burs imkânından yararlanmaya hak kazanan isimler şunlar oldu:

Emirhan Özcan, Şevval Ertürk, Elif Gülce Erdem, Sinem Koçancı, Fatma Akyiğit, Kübra Şenbay, Şebnem Kesdi, Bahar Bahçivan, Ufuk Serli, Eda Nur Eşkil, Handan Zilal Öçbe, Elif Naz Savan, Sıla Yağmur Kurt, Çağla Şahin, Berat Akçalı, Semi Doğdu, Mertcan Edemir, Aısegkıoul Feız, Süleyman Şeker, Dilber Soydaş, Rüya Mahmud, İzem Melisa Umar, İncinur Durukan, Sıla Kutman, Rumeysa Nur Çetin, Tuğba Çakıroğlu, Zeynep Sağlam, Gizem Koçak, Duru Güzel, Ayşe Neva Eren, Beyza Tekdemir, Ayşe Hafize Akman, Melike Yenice, Ahmet Cüneyt Sağırlı, Ecenur Akardurmaz, Sude Naz Aras, Birsen Uyumaz.

6 kategoride onlarca karşılıksız burs imkânı Anadolu Üniversitesinde

Toplam altı farklı kategoriye ulaşan Eğitimi Destekleme Vakfı Anadolu Üniversitesi bursları kapsamında öğrencilere her yıl Anadolu Üniversitesi Rezidansı’nda eğitim-öğretim hayatı boyunca ücretsiz konaklama, dizüstü bilgisayar, ücretsiz kafeterya/yemek hizmetlerinden yararlanma ve nakdî destek gibi burs olanakları sağlanıyor. Bu imkanların yanı sıra özel yetenek sınavındaki başarıların esas alındığı ‘Anadolu Sanata Destek’ bursları kapsamında öğrencilere başta Venedik Bienali, Berlin Filarmoni Orkestrası Konseri, Edinburgh Uluslararası Tiyatro Festivali olmak üzere birçok uluslararası sanat organizasyonuna 20 bin TL’ye kadar katılım desteği de sağlanıyor.

VAN'IN ÖZALP İLÇESİNDEKİ 3 NİSAN
Sıradaki Haber Okul başkanlığı seçimi genel seçimleri aratmadı