Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Bakan Kurum çocuklara verdiği halı saha sözünü yerine getirdi

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM’UN ADIYAMAN ZİYARETİNDE HALI SAHA İSTEYEN ÇOCUKLARIN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ. HALI SAHADA FUTBOL OYNAYAN ÇOCUKLARIN BİRLİKTE MAÇ YAPMA İSTEĞİNE İSE BAKAN KURUM, “DAVETİNİZİ ALDIM ÇOCUKLAR TAKIMI HAZIRLAYIN” DİYE CEVAP VERDİ.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman ziyaretinde halı saha isteyen çocuklara verdiği sözü yerine getirdi. Halı sahada futbol oynayan çocukların birlikte maç yapma isteğine ise Bakan Kurum, “Davetinizi aldım çocuklar takımı hazırlayın” diye cevap verdi.

12 Temmuz tarihinde Adıyaman’a yaptığı ziyarette camide karşılaştığı çocukların halı saha talebine duyarsız kalmayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çocukların isteğini yerine getirdi. İki ay içerisinde Fatih Mahallesi Mevlana Ortaokulu önündeki araziye yapılan halı saha çocukların hizmetine sunuldu. Daha önce beton zeminde top oynayan çocuklar şimdi halı sahada top koşturuyor.

Halı sahaya kavuşmanın mutluluğu yaşayan çocuklar, Bakan Murat Kurum’u maça davet etti. Bakan Kurum sosyal medya üzerinden “İstediler yaptık. Davetinizi aldım, takımı hazırlayın çocuklar” diyerek yeni halı sahayı paylaştı.

Bakan Murat Kurum’a teşekkür eden çocuklar, “Bizim yaşadığımız çevrede halı saha yoktu. Halı saha rica ettik. Oda bizi kırmadı. Bakan Murat Kurum ile camide karşılaştık, birlikte namaz kıldık. Sonra zaten isteklerimizi belirttik o da kabul etti. Çok mutluyuz” diye konuştu.

EMİNE ERDOĞAN, BM GENEL SEKRETERİ
Sıradaki Haber Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Çocuklara Yönelik Şiddet Özel Temsilcisi M’jid ile görüştü