Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Bakan Memişoğlu: “Dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkelerinden bir tanesiyiz”

KIRŞEHİR’E, İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İÇİN GELEN VE YAPIMI DEVAM EDEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE ZİYARETTE BULUNAN SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU, “CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE YAPTIĞIMIZ SAĞLIKTA BÜYÜK GELİŞİMİ DAHA DA İYİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ. İYİ NİYETLE ÇALIŞIYOR SONUCUNDA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. TABİİ Kİ SAĞLIKTA YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR. ÖZELLİKLE KORUYUCU SAĞLIĞI ÖNEMSİYORUZ TEMEL SAĞLIĞI DİYORUZ. BUNUN YANINDA YETKİSİZ SAĞLIK HİZMETLERİNİ SUNAN ARKADAŞLARI ENGELLEYECEĞİZ”DEDİ.

KIRŞEHİR’E, İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

KIRŞEHİR (İHA) – Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Sağlıkta, dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkelerinden bir tanesiyiz” dedi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir’e gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kırşehir Valiliğini ziyaret etti. Burada İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı’na katılan Memişoğlu, sağlık yöneticilerinden çalışmaları dinledi. Ardından Ahi Evran Üniversitesi Kampüs Alanı’nda yapımı devam eden üniversite hastanesinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Memişoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Sağlıkta yapılacak çok şey olduğunu ve bütün süreçleri takip ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Yetkisiz sağlık hizmetlerini sunan arkadaşları engelleyeceğiz. Bu aşamalardan sonra özellikle sağlıkta olabilecek, illegaliteler, yanlış uygulamalarla ilgili gerekli tedbirleri de her zaman aldığımız gibi bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Biz, sağlıkta dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkelerinden bir tanesiyiz. Bunu sürdürmek ve daha iyi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle turizmi ve dünyadaki diğer ülkelerden gelecek insanlara sağlık cümlesi sunuyoruz ve bunu maalesef bazı yanlış uygulamalarla eleştirme fırsatı verecek illegalitelere, yanlış uygulamalarda bu konuda izin vermeyeceğiz. Bu durumun bütün kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum. Türkiye olarak son 20 senede yaptığımız sağlıkta gelişimi ve ulaşılabilirliği daha iyi hale getireceğiz. Sağlık teknolojisini üreten, aynı zamanda çevresindeki bütün ülkelere de bu konuda destek veren bir sağlık bilgisi ülkesi olacağız” ifadelerini kullandı.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN,
Sıradaki Haber Başkan Doğan; “Alzheimer merkezlerimizle halkımızın yanındayız”