Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sadullah Organ

Başarı İçin Takım Olmak Önemli

Ligin ikinci haftasında gurubun en pahalı takımlarından Sarıyerspor’u konuk eden İnegölspor, hazır olmayan görüntüsüne rağmen, genç ve geleceğe dönük futbolcularla yürümek biraz daha zaman alacağını gösteriyor olmasına rağmen, Altınordu deplasmanında sergilenen futboldan dersler çıkarılmış olacakki.
Grubun şampiyonluk adayı Sarıyer karşısında daha olumlu işler yapmaya çalışan bir takım izlemek zaman içeresinde daha iyi işler yapılabileceğinin mesajını almamıza rağmen, sürenin daha fazla uzamaması gerektiğini söylemek istiyorum.
Sarıyer ille oynanan sezonun ilk saha maçının golsüz berabere bitmesi bizim için kazanç gibi görünse, Sahamızda 1 puanları değil 3 puanlı galibiyetlere sevinmek istiyoruz. Takımın ilk forveti olarak Etimesgut Belediyespor’dan transfer edilen Fatih Aktay’ın geçtiğimiz yıldan 3 maçlık cezasının bulunması nedeniyle Altınordu ve Sarıyer maçlarında oynamaması önemli bir eksik olarak karşımıza çıkmış oldu.
Bu arada geçtiğimiz sezondan sadece Bekir Sevgi, Uğur Utlu ve Orhan Aktaş’ın dışında sahadaki 8 oyuncunun yeni olması zaman beklentisini bu maçta kendisini fazlası ile hissettirmiş oldu.
Altınordu yenilgisinin hemen sonrasına gelen Sarıyer maçının seyircisiz oynamanın getirdiği dezavantajlı duruma birde henüz hazır olmayan bir oyuncu topluluğu ile güçlü rakip karşısında mücadele etmek hiçte kolay olmadı. Maçın ilk dakikalarının Sarıyer’in baskısı altında geçmesi ister istemez tedirgin olmamıza neden oldu.
Kaptan Bekir Sevgi’nin önderliğinde sahada mücadele eden İnegölspor’un dakikalar ilerledikçe Altınordu maçına göre daha farklı bir görüntü sergileyen tarafın olması, boş alanları kapatmaya yönelik hamleleri, Sarıyerspor’un marka değerindeki isimlerin gol atma heveslerini ortadan kaldırmış oldu.
İnegölspor bu maçta çok mu üstün oynadı. Tabiî ki hayır.
Yapılan olumlu işlerin içeresinde maçı rahatlıkla kazanırız düşüncesi ile İnegöl’e gelen Sarıyer’in havasını indirme başarısı gösterdiler.
Maçı bunla sınırlamak haksızlık olur. İnegölspor’lu futbolcular zaman zaman rakibin tecrübeli ayaklarına gol atma şansı tanımazlarken,16 dakikada Hasan Alp Altınoluk’un avuta giden topu,23 dakikada Alpay Koçaklı’nın serbest atışından sert şutunu kaleci Aykut Özer’in güçlükle kornere tokatlaması ile yaşanan 2 pozisyonun ardından maçın 45+3 dakikada İnegölspor’un Hasan Alp Altınoluk’un golünün maçın orta hakemi Eren Özyemişçioğlu tarafından ofsayt olarak iptal edilmesi ile verdiği karar sonrasında İnegölspor’un soyunma odasına 1-0 önde girebilmenin önüne geçmiş oldu.
Maçın ikinci yarısı ilk yarıya göre daha çekişmeli geçti. Sarıyer spor skoru değiştirme adına temposunu artırdığı dakikalarda Bertcan Açıkgöz’ 2 topu ve Kemal Rüzgar’ın sert şutunun direkten geri dönmesi skorun 0-0’da kalmasında önemli rol oynadı. Bu yarıda İnegölspor’da yapılan oyuncu değişiklileri oyundaki temponun ayakta kalmasına sağladı.
Bu maçta öne çıkan oyuncular içeresinde Hasan Alp Altınoluk, Bekir Sevgi, Yusuf Tursun, Alanyaspor’dan gelen İsmail Zehir, Savunmada Batuhan Çakır, İkinci yarıda oyuna giren Bilal Gündoğdu isimlerini sizlerle paylaşmak istedim.
Diğer isimlerini yazmadığım oyuncularda ellerinden geleni yaptılar. Eğer İnegölspor maç kazanmak istiyorsa takım olarak daha iyi işler yapması gerekiyor. Sarıyer maçı önemli bir sınav olarak geride kaldı.
Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Afyon maçı ve ardından içerde ardı ardına oynayacağımız İskenderun spor ve Kepez futbol Aş maçları ligin seyrini belirlemesi açısından sön derece önemli.13 Eylül’de bitecek olan 1 transfer dönemi sonuna kadar İnegölspor yönetiminin kadroyu güçlendirme yönünden var olan zamanı değerlendirmelerini öneriyorum.
Yeni başarılarda birlikte olmak ümidi ile İnegölspor’a başarılar diliyorum.
WhatsApp Haberizma İhbar

BURSA