Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Bu menfeze her hafta bir araç düşüyor

AYDIN EFELER İLÇESİ’NE BAĞLI UMURLU MAHALLESİ’NDE ANİ YAĞIŞLARDA OLUŞAN SU BASKINLARININ ÖNLENMESİ AMACIYLA KARAYOLUNUN ALTINA SULARIN SAVULMASI AMACIYLA AÇILAN VE ÇEVRESİ BOŞ BIRAKILAN MENFEZ ÇUKURUNA HER HAFTA BİR ARAÇ DÜŞÜYOR. ÇEVRE SAKİNLERİNİ VE SÜRÜCÜLERİ ZOR DURUMDA BIRAKAN MENFEZİN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİNİ İSTEYEN VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ.

AYDIN EFELER İLÇESİ’NE BAĞLI

Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı Umurlu Mahallesi’nde ani yağışlarda oluşan su baskınlarının önlenmesi amacıyla karayolunun altına suların savulması amacıyla açılan ve çevresi boş bırakılan menfez çukuruna her hafta bir araç düşüyor. Çevre sakinlerini ve sürücüleri zor durumda bırakan menfezin çevresinin düzenlenmesini isteyen vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

Denizli-Aydın Karayolu Umurlu Orhangazi Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan ve çevresinde hiçbir güvenlik tedbiri bulunmayan menfeze bugün öğlen saatlerinde bir araç daha düştü. Bir anda gürültü ile aracı yoldan düşen sürücü ne olduğunu anlamaya çalışırken, çaresiz sürücüyü çevre sakinleri teselli etmeye çalıştı.

Menfezde en azından haftada bir maddi hasarlı trafik kazası yaşandığını belirten mahalle sakinleri özellikle yabancı sürücülerin bölgeyi bilmedikleri için ataçlarını menfeze düşürdüğünü belirterek, “Yoğun yağışlarda burada su biriktiği için karayolunun altından geçen bir menfez konularak biriken yağmur suları bu yolla savulmaya başlandı. Ancak menfezin Orhangazi Caddesi tarafında hiçbir önlem alınmadı. Yoldan gelen geçen herkes buraya düşüyor. Kimse muhatap da bulamıyor. Buranın sorumlusu Karayolları ise Karayolları, Efeler Belediyesi ise Efeler Belediyesi vatandaşların mağduriyetleri artmadan gerekli tedbiri almalı” diye konuştular.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.
Sıradaki Haber Büyükkılıç, Şuşa Azerbaycan Evi’nin başkan ve yönetimini aırladı