Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Buldanlı genç yetenek Karşıyaka’ya transfer oldu

BİR DÖNEM BULDAN BELEDİYESPOR’DA DA FORMA GİYEN BAŞARILI SOL STOPER EGE ASIM DUYAR, KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNE TRANSFER OLDU.

BİR DÖNEM BULDAN BELEDİYESPOR’DA

Bir dönem Buldan Belediyespor’da da forma giyen başarılı sol stoper Ege Asım Duyar, Karşıyaka Spor Kulübüne transfer oldu.

Bir dönem Buldan Belediyespor alt yapısı ve A takımı forması giyen 17 yaşındaki sol stoper Ege Asım Duyar, İzmir’in köklü kulüplerinden Karşıyaka Spor’a transfer oldu.

Buldan Belediyespor Kulübünün yönetim kurulu üyesi Osman Can Duyar’ın oğlu Ege Asım Duyar, spor hayatını ve eğitimini bundan sonra İzmir’de devam edecek. Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten genç oyuncu, “Alt yapısında futbola başlayıp, A takımına kadar yükseldiğim Buldan Belediyespor’a teşekkür ederim. Beni bugünlere gelmemde çok büyük katkıları olan teknik direktör Halil Baştürkmen’e, Denizlispor alt yapı hocamız Mahmut Ayhan’a, bana güvenen, destekleyen ve gelişimimde büyük pay sahibi olan Şemiklerspor teknik direktörü Şaban Mergen hocama ve bireysel antrenörüm Kürşat Taş hocama teşekkür ederim. Öncelikli hayalim olan Karşıyaka Spor Kulübünün formasına kavuştum. Bundan sonra milli takım formasını giymek en büyük hayalim” dedi.

KAYSERİ’DE 2024-2025 FUTBOL SEZONUNDA İLK
Sıradaki Haber Kayseri’nin ilk kadın saha komiseri Büşra Yaman oldu