Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Çelik: “Hain terör saldırısını kınıyoruz”

HAK-İŞ KONFEDERASYONU KAYSERİ İL BAŞKANI SERHAT ÇELİK, “ANKARA KAHRAMANKAZAN’DAKİ TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ AŞ (TUSAŞ) TESİSİNE GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN TERÖR SALDIRISINI LANETLİYOR, SALDIRIDA ŞEHİT OLAN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ. HAK-İŞ OLARAK, TERÖRÜ VE TERÖRÜN HER TÜRLÜ UZANTISINI LANETLİYORUZ” DEDİ.

HAK-İŞ KONFEDERASYONU KAYSERİ İL

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik, “Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesisine gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyor, saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. HAK-İŞ olarak, terörü ve terörün her türlü uzantısını lanetliyoruz” dedi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesisine gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyor, saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. HAK-İŞ olarak, terörü ve terörün her türlü uzantısını lanetliyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanlığı olarak, nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşıyız. Türkiye’nin gözbebeği, milli savunma sanayimizin önemli kurumlarından TUSAŞ’a yönelik bu saldırı, ülkemizin savunma sanayinde yaptığı hamlelerden duyulan rahatsızlığın bir açık bir göstergesidir. Türkiye, devleti; milleti ve kurumlarıyla güçlü bir devlettir ve ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı oluşturmaya çalışanlara en büyük cevabı verecek güçtedir. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesinin önünü kesmek isteyen, birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumda korku ve kaos havası oluşturmaya çalışan, terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, yaralılara ve ülkemizin gözbebeği TUSAŞ ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÖKSUN’A KAZANDIRILACAK
Sıradaki Haber Büyükşehirden Göksun’a 36 metrelik yeni köprü