Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’tan İnegöl’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, saha çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelerek çeşitli temaslarda bulundu. İl Başkanı Yeşiltaş, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, İl ve İlçe Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Nigar Bölüker, İl Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İnegöl Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda Yeşiltaş, mahallelerde yaşanan sorunları ve vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Bursa’nın her köşesine eşit hizmet götürme anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Yeşiltaş, “Hemşehrilerimizin mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu amaçla muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız,” dedi.

Ziyarette, İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Garip de söz alarak mahallelerin ihtiyaçları hakkında bilgi verdi ve CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeşiltaş, “Misafirperverlikleri için Dernek Başkanımız Oktay Garip’e ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz,” diyerek ziyaretin önemine vurgu yaptı.