Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

CHP İnegöl İlçe Başkanı Şahin: “30 Ağustos, Emperyalist Güçlere Karşı Vermiş Olduğumuz Kurtuluştur”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında 30 Ağustos’un Türkiye’nin bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandığı bir gün olduğunu vurguladı.

Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, emperyalist güçlere karşı vermiş olduğumuz kurtuluş ve bağımsızlık mücadelemizin mutlak başarıya ulaştığı noktadır. O nedenledir ki 30 Ağustos; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in, o uğurda mücadele eden silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin kazandığı büyük bir zaferdir. Ülkemizin bekası açısından bu anlamlı bağımsızlık zaferinin ruhunu yaşamak ve hep canlı tutmak hepimizin boynunun borcudur. Bu duygularla tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, büyük zaferin 102. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

Başkan Şahin, mesajında, 30 Ağustos’un sadece geçmişte kazanılan bir zafer olmadığını, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğini şekillendiren önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bu ruhun her zaman diri tutulması gerektiğini ifade etti.