Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

CHP’li belediyelerde Emekli Halk Kart uygulaması başlıyor

  CHP lideri Özel,

 

CHP lideri Özel, CHP’li tüm belediyelerde hizmetleri ortaklaştırmak için ‘Emekli Halk Kart’ uygulamasını başlattıklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönettiği belediyelerde emeklilere yönelik uygulanacak yeni projelerini duyurdu.

Özel, “Emekli halk kartı bütün emeklilerimize müjdeliyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin emekli halk kartınızla eğer orada bir CHP’li belediye varsa, belediyemiz sizi tanıyacak. Kartınızdaki yüklenmiş olan hizmet neyse, gittiğiniz her yerde bundan yararlanacaksınız. Ayrıca bu karta sahip hiçbir emekli emeklilere tanınan başta ulaşım hakkı olmak üzere, hiçbir hizmeti alırken sorgulanmayacak, sorulara tabii olmayacak. Halk emekli kartı göstereceksiniz, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu emekli yurttaşları olarak göğsünüzü gere gere hizmetlerden yararlanacaksınız” ifadesini kullandı.

Özel Emekli Halk Kart uygulamasının detaylarını da şu ifadelerle açıkladı:

“İçinde bulunduğumuz hafta emekliler haftası. CHP 411 belediyesinin iyi yaptığı işleri, diğer belediyelerde de tekrar etmek, eşgüdüm sağlamak, iyi projelerde ortaklaşmak, belli projeleri ortaklaştırarak, markalaştırmak azminde olan bir yerel yönetim stratejisinin içindedir. Bunun için sosyal demokrat belediyeleri, yapılarından biri olan SODEM önemli bir projeyi bu hafta içinde belediyelerimizin ortaklaşması için paylaşmış durumdadır. Bundan sonra her bir belediyemizde, bazılarında aynı, bazılarında farklı ama ifadesi, dönüşü farklı olabilir ama ilk kez Didim’de ifade ediyor ve bütün Türkiye kamuoyuna duyuruyoruz ki emeklilere yapılan pazar desteği, kasap desteği, bakkal desteği, doğalgaz desteği, su faturası destekleri, anlaşmalı marketlerde alışveriş indirimleri, belediye tesislerinde hizmet indirimleri gibi pek çoğu birçok belediyemiz tarafından yapılan bütün bu hizmetler bir tek isim altında ortaklaştırılacak. Bütün emeklilerimize dağıtacak olduğumuz emekli halk kartı bütün emeklilerimize müjdeliyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin emekli halk kartınızla eğer orada bir CHP’li belediye varsa, belediyemiz sizi tanıyacak. Kartınızdaki yüklenmiş olan hizmet neyse, gittiğiniz her yerde bundan yararlanacaksınız. Ayrıca bu karta sahip hiçbir emekli emeklilere tanınan başta ulaşım hakkı olmak üzere, hiçbir hizmeti alırken sorgulanmayacak, zorlanmayacak, sorulara tabii olmayacak. Halk emekli kartı göstereceksiniz, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu emekli yurttaşları olarak göğsünüzü gere gere hizmetlerden yararlanacaksınız.”