Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı

ZONGULDAK’TA 60 YAŞINDAKİ ŞAHIS İLE YEĞENİNİN ORMANLIK ALANDA ÖLDÜRÜLMESİ OLAYININ FAİLİ KÖY SAKİNİ ÇIKTI. CİNAYETİ ARALARINDA YAŞANAN SİLAH TİCARETİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE İŞLEDİĞİNİ İTİRAF EDEN ZANLI TUTUKLANDI.

ZONGULDAK'TA 60 YAŞINDAKİ ŞAHIS

Zonguldak’ta 60 yaşındaki şahıs ile yeğeninin ormanlık alanda öldürülmesi olayının faili köy sakini çıktı. Cinayeti aralarında yaşanan silah ticareti anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini itiraf eden zanlı tutuklandı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Alpaslan köyünde 10 Ekim’de meydana gelen silahlı saldırıda Hayrettin Çorukcu (60) olay yerinde, yeğeni Yüksel Kürekci (46) ise kaldırıldığı Devrek Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın ardından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmada 8 şüpheli gözaltına alındı. Bin saatlik kamera görüntüleri incelenerek, 7 ev, 2 iş yeri ve 2 araçta yapılan aramalarda suçla bağlantılı olabileceği değerlendirilen 10 adet av tüfeğine incelenmek üzere el konuldu. Yapılan sorgulamada Ö.Y. (28), daha önce gerçekleşen bir tabanca alışverişi yüzünden Yüksel Kürekci ile aralarında husumet olduğunu ve olay günü tartışmanın kavgaya dönüştüğünü itiraf etti. Ö.Y., ruhsatsız av tüfeğiyle önce Yüksel Kürekci’ye, ardından da Hayrettin Çorukcu’ya ateş ettiğini ve olay yerinden kaçarken tartışmaya neden olan ruhsatsız tabanca ile mermileri alıp ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Zanlı, eve döndüğünde üzerindeki kıyafetleri ve kullandığı boş kartuşları sobada yaktığını belirtti. Şüpheli Ö.Y.’nin yer göstermesiyle ruhsatsız tabanca ve mermiler bulunarak, delil olarak el konuldu. Olayda kullanılan av tüfeği de teşhis edilerek ekiplere teslim edildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli serbest bırakılırken, Ö.Y. akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Devrek Adliyesi’ne getirildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE EŞİYLE AYRILMAK
Sıradaki Haber Balıkesir’de damat dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı