Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi al Sabah’ı kabul etti

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 79. GENEL KURULU İÇİN GELDİĞİ NEW YORK’TAKİ TÜRKEVİ’NDE KUVEYT VELİAHT PRENSİ ŞEYH SABAH KHALED AL HAMAD AL SABAH’I KABUL ETTİ.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu için geldiği New York’taki Türkevi’nde Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled al Hamad al Sabah’ı kabul etti.

Görüşmede Türkiye ile Kuveyt ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve küresel meseleler değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Kuveyt’in ekonomiden savunma sanayiine kadar birçok alanda gelişim gösteren ilişkilerini ilerletmek için gayretlerin artarak süreceğini belirtti. İsrail’in Filistin ve Lübnan’daki saldırılarının bölge için bir tehdit teşkil ettiğini de ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in uluslararası hukuk ve insan hakları ihlallerinin sona erdirilmesi için İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlığın gayretlerini artırmasının son derece önemli olduğunu, İsrail’in er ya da geç işlediği suçların hesabını hukuk önünde vereceğini söyledi.

SUUDİ ARABİSTAN KRALLIĞI’NIN MİLLİ GÜNÜ
Sıradaki Haber Suudi Arabistan Milli Günü Ankara’da kutlandı