Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Emine Erdoğan “Saklı Kalanlar” sergisine ilişkin paylaşım yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye’de bir ilke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye’de bir ilke imza atılarak, yerli el yapımı kağıtların kullanıldığı saklı kalmış bir bohçanın içinden çıkan el yazması kitabına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş’ta restorasyon sürecinde Türkiye’de bir ilke imza atılarak, yerli el yapımı kağıtların kullanıldığı saklı kalmış bir bohçanın içinden çıkan el yazması kitabın süreci tamamlandı. ‘saklı Kalanlar’ isimli sergiyle izlenime sunulan sergiye ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“Bilgi ve kültürün korunmasının önemini bir kez daha hatırlatıyor”

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Geçmişten günümüze uzanan bir hafızanın sessiz tanığı olan ’Saklı Kalanlar’ sergisi, bilgi ve kültürün korunmasının önemini bir kez daha hatırlatıyor. Toprağın ve zamanın içinden çıkıp bize ulaşan bu kıymetli mirasın, nice eserlerin doğuşuna vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşımda, Asitane Vakfı tarafından hazırlanan “Saklı Kalanlar” sergisinden görüntülerin yer aldığı videoya da yer verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal
Sıradaki Haber Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Montajcılık Uzmanlık Alanınız!”