Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Emniyetin “Panter 78” tatbikatı nefes kesti

KARABÜK’TE DÜZENLENEN TATBİKATTA, İŞ YERİ SAHİBİNİ SİLAHLA YARALAYIP PARALARINI ALDIKTAN SONRA KAÇAN GASPÇI ROLÜNDEKİ 2 POLİS, MESLEKTAŞLARI TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ.

KARABÜK’TE DÜZENLENEN TATBİKATTA, İŞ

Karabük’te düzenlenen tatbikatta iş yeri sahibini silahla yaralayıp paralarını aldıktan sonra kaçan gaspçı rolündeki 2 polis, meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği “Panter 78” tatbikatı gerçeğini aratmazken, yaşanan kovalamaca ise nefes kesti. Senaryo gereği Cumhuriyet Mahallesi’nde bir iş yerine giren silahlı 2 kişi, iş yeri sahibini silahla yaralayarak gasp etti. Şüpheliler, otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarında kapama noktaları oluşturdu. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) yardımıyla peşine düşülen otomobildekilerin kaçış istikameti ablukaya alındı. Soğuksu Mahallesi Makasbaşı mevkiinde uzun namlulu ve çelik yelekli polisler tarafından durdurulan otomobildeki gaspçılar etkisiz hale getirildi. Tatbikattan habersiz olan vatandaşlar olup biteni anlamaya çalışırken, cep telefonu kameralarıyla o anları görüntüledi.

DÜZCE’DE MOTOR KISMINDAN TUTUŞAN OTOMOBİLDE
Sıradaki Haber Düzce’de seyir halindeki araçta yangın