Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Esenler’de minik eller can dostları için yuva yaptı

ESENLER BELEDİYESİ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KAPSAMINDA ANLAMLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ. ESMA BİLTACİ ANNE ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKTE, ESENLERLİ MİNİK ELLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN KEDİ EVLERİ YAPTI.

ESENLER BELEDİYESİ, 4 EKİM

Esenler Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Esenlerli minik eller sokak hayvanları için kedi evleri yaptı.

Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan etkinlikte, çocuklar veteriner hekim eşliğinde sokak hayvanları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, birlikte kedi evleri inşa eden çocukların heyecanı gözlerden kaçmadı. Yuva yaptıkları kedi evlerini sahiplerine ulaştırma anındaki mutlulukları görülmeye değerdi.

Esenler Belediyesi’nin Sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmayı amaçladığı bu program, veliler ve çocuklar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik, hem eğitici hem de keyifli anlara sahne oldu. Çocuklar, can dostlarımız için güzel bir hatıra biriktirdi.

NEVŞEHİR ÖZEL EĞİTİM ANAOKULUNDA EĞİTİM
Sıradaki Haber Özel çocuklar, hayvanlar ile vakit geçirdi