Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Fenerbahçe, FC Lugano maçı hazırlıklarına başladı

FENERBAHÇE, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA İSVİÇRE TEMSİLCİSİ FC LUGANO İLE 30 TEMMUZ SALI GÜNÜ SAHASINDA OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA BUGÜN SABAH SAATLERİNDE FENERBAHÇE CAN BARTU TESİSLERİ’NDE YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

FENERBAHÇE, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile 30 Temmuz Salı günü sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Youssef En-Nesyri de takımla çalıştı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından core ve kuvvet çalışması yapan futbolcular, 2 gruba ayrılarak pas çalışması ve taktiksel çalışmalar yaptı. Son bölümde ise futbolcular bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Youssef En-Nesyri de takımla antrenmanda yer aldı.

Öte yandan antrenman öncesi futbolcular, Ferdi Kadıoğlu’nun 200. maçını tebrik ederek özel olarak hazırlanan 200 numaralı Ferdi Kadıoğlu forması hediye etti.

Sarı-lacivertliler, Lugano maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UEFA ULUSLAR LİGİ: FRANSA -
Sıradaki Haber Uluslar Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı