Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Gerçek güvenlik kamerası görüntüsüyle ortaya çıktı

RİZE’DE KONTROLDEN ÇIKARAK BELEDİYEYE AİT SOSYAL TESİSLERE DALAN OTOMOBİLİN ÖNCESİNDE BAŞKA BİR ARAÇLA ÇARPIŞTIĞI İÇİN KONTROLDEN ÇIKTIĞI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİYLE ORTAYA ÇIKTI.

RİZE'DE KONTROLDEN ÇIKARAK BELEDİYEYE

Rize’de kontrolden çıkarak belediyeye ait sosyal tesislere dalan otomobilin öncesinde başka bir araçla çarpıştığı için kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı.

Olay, Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Rize Belediyesi sosyal tesislerinde meydana gelmiş, 53 DA 700 plakalı aracın sürücüsü kontrolünü kaybederek Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeri dalmıştı.

Aracın nasıl kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. Atatürk Caddesi üzerinden Trabzon istikametinden Artvin istikametine giden sürücü, yolun sağında 2. sıra park halindeki aracın bir anda yola çıkmasıyla ilk önce yavaşladı. Beyaz otomobilinde yavaşladığını gören sürücü bu kez yol hakkı kendisinde olduğu için ilerlemek istedi. Ancak yola çıkmaya hazırlanan beyaz otomobil de durmaktan vazgeçince 53 DA 700 plakalı araca sağ ön kısmından çarptı. O sırada kontrolden çıkan otomobil Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeriye girdi. İçerisinde müşterilerin de olduğu sosyal tesislerin çerçevesini kıran araç bina içerisindeki kolana çarparak durabildi.

KIRIKKALE'DE, KUVVETLİ RÜZGARIN SAVURDUĞU METAL
Sıradaki Haber Rüzgarın savurduğu reklam tabelası yaşlı kadının üzerine düştü: O anlar kamerada