Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegöl’de Tel Örgüler Nedeniyle Vatandaşın Can Güvenliği Yok Sayılıyor

Yayalar için önlem yokmu?

Yayalar için önlem yokmu?

İnegöl Belediyesi’nin Atatürk Anıtı ve Saat Kulesi’nin bulunduğu meydan bölgesinde başlattığı yenileme çalışmaları ile şehrin merkezi konumundaki bu alanda yaya kaldırımına çekilen tel örgüler nedeniyle vatandaşlar, yol ortasında yürümek zorunda kalıyor. Yayalar, araçlarla iç içe hareket ederken can güvenlikleri tamamen göz ardı ediliyor!

ÇALIŞMA VAR, GÜVENLİK YOK!

Yeni belediye binasının meydan düzenlemeleri ve Merkez Parkı tamamlamaya çalışan belediye yetkilileri, yayaların güvenliğini hiçe sayarak işleri yarım yamalak sürdürüyor. Tel örgülerle kapatılan kaldırımlar, insanları mecburen otomobil yoluna itiyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu bölgede, yayalar her adımda ölümle burun buruna.

VATANDAŞ TEPKİLİ: “BU İHMAL ÖLÜME DAVETİYE!”

Yenileme çalışmaları bahane edilerek alınmayan güvenlik önlemlerine vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Belediye güzel meydan yapacak diye hayatımızı tehlikeye mi atacağız? Bir kaza yaşanırsa bunun hesabını kim verecek?” diyerek öfkesini dile getirdi.

BELEDİYE HAREKETE GEÇMEK ZORUNDA!

Bu açık ihmalkârlık, ciddi kazalara davetiye çıkarırken, vatandaşların hayatını tehlikeye atan bu sorumsuzluğun bir an önce düzeltilmesi için yetkililer harekete geçmeli.