Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegöllü Firmalar İçin Dubai İle Ticaret Fırsatı: Son Başvuru 4 Ekim

İnegöl Ticaret ve Sanayi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı duyuruda Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle İnegöllü firmalara büyük bir ticaret fırsatı sunuyor. 10 Ekim 2024 Perşembe günü İstanbul Four Seasons Otel’de, saat 10.00-17.00 arasında “Türkiye ile İş Yapma” temalı İş Forumu düzenlenecek. Foruma katılım ücretsiz olup, kayıtlar 4 Ekim 2024 Cuma gününe kadar https://forms.clickup.com/5738471/f/5f3z7-27752/7DVRVMPEFV96NWSBZ8 adresi üzerinden yapılabiliyor.

Forumun açılışının ardından, katılımcı firmalar için ikili iş görüşmeleri programı düzenlenecek. Bu görüşmelerin detayları ve katılım için Pınar Soydinç ile irtibata geçilmesi gerekmektedir (+90 507 9252324; operasyon@karibu.com.tr). Foruma katılacak Dubaili firmaların listesine ise https://newhorizonsroadshowdubai.com/istanbul/ adresinden ulaşılabilir.

Bu etkinlik, İnegöllü firmalar için Dubai ile yeni iş bağlantıları kurma ve ihracat fırsatlarını artırma yönünde büyük bir şans sunuyor.

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE KULA’NIN SEVİLEN
Sıradaki Haber Kula MHP’nin acı kaybı