Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegölspor Teknik Direktör Sinan Yücer’den Afyonspor Maçı Öncesi Önemli Açıklama

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Afyonspor maçı öncesi basına önemli açıklamalarda bulundu. Takımın hazırlıklarını U19 ekibiyle yapılan hazırlık maçıyla sürdürdüğünü belirten Yücer, bu maçların hem az süre alan oyuncuları hem de genç oyuncuları değerlendirmek açısından önemli olduğunu vurguladı.

“Sarıyer Maçı Disiplinli Oynadık, Ümit Verici”

Geçtiğimiz hafta Sarıyer ile 0-0 berabere kaldıkları maça değinen Yücer, alınan 1 puanın ötesinde takımın disiplinli oyununu ve mücadele azmini öne çıkardı. “Sarıyer ligin güçlü takımlarından biri, ancak biz taktik disipline uyarak iyi mücadele ettik. Bu mücadele ilerisi için bana ümit verdi” dedi.

“Afyonspor Maçı En Az Sarıyer Maçı Kadar Zor Geçecek”

Hafta sonu oynanacak Afyonspor maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Yücer, karşılaşmanın Sarıyer maçı kadar zorlu geçeceğini belirtti. “Geçen sezon Afyonspor’u çalıştırdım, oradaki maddi problemleri biliyorum ama takım birlikteliği güçlü. Genç, dinamik ve mücadeleci bir ekipler. Çok koşan ve rakibi bozan bir yapıları var. Biz de Sarıyer maçında olduğu gibi ciddi hazırlanıyoruz. Sahadan 3 puanla ayrılmak için iyi oynayıp iyi mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakatlıklar Takımı Zor Duruma Soktu

Yücer, Sarıyer maçında yaşanan sakatlıklarla ilgili de üzüntüsünü dile getirerek, kaptanlardan Uğur Utlu’nun kolunun kırıldığını ve 1 ay sahalardan uzak kalacağını, İsmail Kayalı’nın da iç yan bağlarında esneme olduğunu ve bu iki önemli oyuncudan yoksun sahaya çıkacaklarını belirtti. “Geniş bir kadromuz yok, bu eksikler bizim için büyük bir sıkıntı. Ancak kalan oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz” diye ekledi.