Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

İnegölspor’a Süper Lig Takviyesi

İnegölspor, Süper Lig ekibi

İnegölspor, Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor’dan genç orta saha oyuncusu İsmail Zehir’i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Transfer, kulüp tesislerinde düzenlenen bir imza töreniyle resmiyete kavuştu. İnegölspor’un futbol şube sorumlusu Mustafa Arıcı, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının teknik heyetin raporları doğrultusunda devam ettiğini belirtti.

Arıcı, “Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor’dan İsmail Zehir’i kadromuza kattık. İsmail, Galatasaray altyapısından yetişmiş, milli takımın alt yaş kategorilerinde forma giymiş yetenekli bir oyuncu. Kendisine güveniyoruz ve İnegölspor’a katkı sağlayacağına inanıyoruz,” dedi. Arıcı, transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

İsmail Zehir de duygu ve hedeflerini paylaşarak, “İnegölspor’a geldiğim için mutluyum. Daha önce Yusuf Özdemir ağabeyim de burada kiralık olarak forma giymişti. Ben de onun gibi İnegölspor’a katkı sağlayıp, Alanya’ya daha güçlü dönmek istiyorum,” şeklinde konuştu.