Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da meydana gelen 6.2’lik depremle İnegöl sallandı

Silivri açıklarında 3,9 büyüklüğünde depremin ardından İstanbul’da ikinci 6,2 büyüklüğünde

Silivri açıklarında 3,9 büyüklüğünde depremin ardından İstanbul’da ikinci 6,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 10 saniye hissedilen deprem büyük panik yarattı. Deprem çevre illerde olduğu  gibi İnegölde de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Marmara Denizi, İstanbul’un Silivri ilçesi açıkları olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin yerin 6,99 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

6,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

Deprem çevre illerden de hissedilirken Silivri açıklarında 6,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem 6.92 kilometre derinlikte hissedildi. Artçı depremler devam ediyor.

Bakan Yerlikaya: “Depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır”

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul Marmara Denizi Silivri’de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” dedi.

Deprem İnegöl’de de hissedildi, bur çok vatandaş depremin şiddetiyle kendilerini sokağa attı.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aliağa Belediyesi Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 10-16
Sıradaki Haber Aliağa’nın özel çocuklarından rengarenk “Bahar Şenliği”