Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sadullah Organ

İstendi, 3 Puan Kazanıldı

Sezonun ilk 4 maçında takım olamamanın sıkıntısını fazlası ile yaşayan İnegölspor 4 önemli eksiğe rağmen Kepez gibi kaliteli isimlerden kurulmuş bir takımı hem oynatmayarak hemde yenerek önemli bir iş başardığını söylemek istiyorum.

Çok değil daha 1 hafta öncesinde yine kendi sahasında oynadığı İskenderun karşısındaki mücadelesinde hiç bir varlık gösteremeyerek alınan 1 puana şükretmiştik.

Hatta bu maçın köşe yazımda ne zaman takım olacağını başlığını atmıştım. Olumsuz gidişatla ilgili değişik tartışmalarda yaşanmaya başlamıştı. Bu tartışmanın içeresinde futbolcuların verimsizliği, teknik direktörün takımı acaba iyi hazırlayamıyor mu sorusu yer almakta idi.

Tabi işin ağırlığını taşımakta olan Abdurrahman Maksutlar başkanlığındaki yönetiminin takımın gidişatından duydukları rahatsızlık yapılan açıklamalar ile kendini belli ettirmesi kuşkusuz takımın bir an önce toparlanması mesajı kendilerine gitmiş olacak ki Kepez karşısında eksik bir kadro ile mücadele edilmesine rağmen koşan,rakibe pozisyon vermeyen bir oyun sergilenmesi maçın kaderine önemli etki ettiğini düşünüyorum.

Üst liglerde oynamış Selim Ay, Murat Yılmaz, Üstün Bilgi, Volkan Fıstıklı ve daha önce İnegölspor’da forma giyen Aykut Uluç gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı bir kadroya sahip Kepez futbol aş takımı her haliyle beraberliğe geldiğini, kendi yara alanında daha çok oyuncu ile oynayan taraf olması İnegölspor’un gol yollarında zorlanmasına neden oldu.

Diğer maçlara göre Kepez karşısında koşan, rakibi kendi yarı alanında hapseden mücadeleci oyun karşısında bizimde daha rahat bir maç izlememizi sağladı.

Böyle bir mücadelenin karşılığı tabi ki galibiyet olması gerekiyordu. İlk yarıda gelmeyen golün ikinci yarıda geldi. Maçın başarılı isimlerinden Mustafa Mete Tetik 59 dakikada yaklaşık 35 metreden Kepez ağlarına gönderdiği füzesi ile gelen öne geçme golü hepimizi sevince boğmuş oldu.

Bu dakikadan sonra yapılması gereken önce galibiyet korumak, eğer bulunabilirse 2.Golü atmak. Kepez’in yediği golden sonra tüm kozlarını sahaya sürerek beraberlik golüne ulaşma hesapları önce kaptan Bekir Sevgi’nin sonrada zamanında yerinde oyuncu değişimleri yapan teknik direktör Sinan Yücer sonrada oyuncuların gayretiyle altın değerinde 3 puanın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Tabi ki efsane maraton türbinini es geçmememiz gerekiyor. Maçın başından sonuna kadar takımımızı destekleyerek alınan galibiyette önemli rol oynadılar.

Yeni sezonun ilk iç saha galibiyetini Kepez karşısında alan İnegölspor, oynadığı 5 maç sonra puanını 8’e çıkartarak gurupta kendine 9.Sırada yer bulmuş oldu.

Şimdi önümüzde gurupta 2 puanı bulunan Isparta 32 spor ile oynayacağımız maç var. Hafta sonu deplasmanda oynanacak maçın arzu ettiğimiz gibi sonuçlanması için rakibin durumuna bakmadan işimizi doğru yaparak Kepez galibiyetinin devamını getirmek her şeyi çok daha güzel hale getirecektir.

Başarı dileklerimle.

WhatsApp Haberizma İhbar

BURSA