Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kafkasspor – Fatsa Belediyespor: 0-0

(Sadullah Organ)   3 lig

(Sadullah Organ)   3 lig 2.Gurupta genç kadrosu ile mücadele eden Kafkasspor, mutlak galibiyet için çıktığı maçta saha ve seyirci avantajını kullanamadı.

Kafkasspor maçın ilk yarısında istenilen oyunu sergileyememesi beklenen golün gelmemesine neden oldu. İlk yarıya oranla maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun sergileyen Kafkasspor, Fatsa Belediyespor yarı alanında daha fazla pozisyona giren taraf olmasına rağmen beklenen gol gelmedi.

Maçın 76 dakikasında Mustafa Arda Kartal ve 85 dakikada Samet Cantürk kırmızı kart gördüler.9 kişi kalan Fatsaspor karşında Enes Bakal, Yusuf Kaplan ve Batuhan Doğrukıran ile bulunan pozisyonlar kaçınca maçta golsüz berabere bitti.Kafkasspor bugüne kadar oynadığı 5 maçta 1 galibiyet,İki beraberlik ve 2 mağlubiyet sonrasında 5 puanda kalmış oldu.

Stad:Pera park İnegöl ilce stadı
Hakemler: Ahmet Resuloğlu, Cihad Buyurgan, Berkay Diniz

Kafkasspor: Emre Şeker, Batuhan Doğrukıran, Emir Özsoy, Umut Doğdu, Kerem Demir(Dk 88 Alperen Şirin) , Çağatay Polatdemir, Doğukan Ateş, Hasan Bekil(Dk 85 Ömer Faruk Boz) Enes Bakal, Yusuf Kaplan(Dk 64 Eren Daniş) , Yusuf Turhan(Dk 46 Yaşar Miralp Arslantürk)

Fatsa Belediyespor: Ali Alper Doğan, Ahmet Baha Bilgin, Serkan Mutlu(Dk 79 Oktay Taze) , Soner Birinci, Yusuf Yağcı(Dk 57 Sercan Besler) Yusuf Furkan Coşkun(Dk 79 Samet Cantürk) Hasan Çavdar, Yasin Eratilla(Dk 65 Muhammed Öztürk) , Yunus Emre Karaman(Dk 57 İzlem Anıl Balakkız) Mustafa Arda Kartal, Mücahit Karagöz
Sarı kartlar: Batuhan Doğrukıran, Doğukan Ateş (Kafkasspor) Soner Birinci, Mustafa Arda Kartal, Muhammed Öztürk, Ali Alper Doğan(Fatsa)
Kırmızı kart: Mustafa Arda Kartal, Samet Cantürk (Fatsa)