Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kastamonu’daki fırtınayla ilgili açıklama: Rüzgar hızı saatte 98,6 kilometre olarak ölçüldü

KASTAMONU VALİLİĞİ’NDEN DÜN GECE SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINA İLE İLGİLİ YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA, İHSANGAZİ İLÇESİNDE RÜZGAR HIZININ SAATTE 98,6 KİLOMETREYE ÇIKTIĞI BELİRTİLDİ.

KASTAMONU VALİLİĞİ’NDEN DÜN GECE

Kastamonu Valiliği’nden dün gece saatlerinde etkili olan fırtına ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, İhsangazi ilçesinde rüzgar hızının saatte 98,6 kilometreye çıktığı belirtildi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunduğu Kastamonu’da dün gece saatlerinde kuvvetli sağanak ve fırtına etkili oldu. Yaşanan fırtına ve yağışla ilgili Kastamonu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, İhsangazi ilçesinde rüzgar hızının saatte 98.6 kilometre olarak ölçüldüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Kastamonu’da son 24 saatte en çok yağışı İnebolu aldı, rüzgar hızı ise en kuvvetli İhsangazi’de ölçüldü. Kastamonu’da özellikle Karadeniz sahil şeridinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. MGM verilerine göre, son 24 saatte İnebolu 61.2, Abana 54.1, Bozkurt 50.2, Doğanyurt 38.9, Cide 31.2 milimetre/metrekare yağış aldı. Son 24 saatte rüzgar hızı ise İhsangazi’de 98.6, Taşköprü’de 80.6, Seydiler’de 76.0, Daday’da ise 64.1 km/h olarak kayıtlara geçti” ifadelerine yer verildi.

EDİRNE'DE, EDİRNESPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇINDA POLİSE
Sıradaki Haber Edirne’de maçta polise yumruklu saldırı: 1 polis yaralandı