Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kayseri’de 4 bin paket kaçak sigara yakalandı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE SON BİR HAFTADA YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 40 BİN 200 ADET MAKARON, 4 BİN 63 PAKET KAÇAK SİGARA, 2 BİN 896 KİLO KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda; 40 bin 200 adet makaron, 4 bin 63 paket kaçak sigara, 2 bin 896 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 30 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 40 bin 200 adet makaron, 4 bin 63 paket kaçak sigara, 2 bin 896 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslar kapsamında ise 19 şahıs yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 9 olayda 12 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir” denildi.

KARAMAN’DA İKİ HAFİF TİCARİ ARACIN
Sıradaki Haber Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 3 yaralı