Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kayserispor Trabzonspor ile berabere kaldı

SÜPER LİG 3. HAFTA TEHİR MAÇINDA DEPLASMANDA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞAN KAYSERİSPOR, 2-0 ÖNDE OLDUĞU MAÇTA 2-2 BERABERE KALARAK 1 PUANLA AYRILDI.

SÜPER LİG 3. HAFTA

Süper Lig 3. hafta tehir maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor, 2-0 önde olduğu maçta 2-2 berabere kalarak 1 puanla ayrıldı.

Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçından 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ilk yarısında Attamah’ın ayağından bir penaltı atışını gole çeviremeyen ve sonrasında Hasan Ali Kaldırım ile golü bulan Kayserispor, ikinci yarıda Boa Morte’nin golü ile 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Maçın son on dakikası içerisinde Umut Bozok ve Stefano Denswil’in golüne engel olamayan Kayserispor, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak 1 puan aldı.

Geçen sezon deplasmanda mağlup ettiği rakibini bir kez daha yenmeye yakın olan ancak sahadan beraberlikle ayrılan Kayserispor, bu sezon 3. beraberliği aldı. 5 hafta sonrasında henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor, Pazartesi günü 6. hafta maçında Göztepe’nin konuğu olacak.

KAYSERİSPOR’UN TECRÜBELİ KALECİSİ ONURCAN PİRİ,
Sıradaki Haber Onurcan Piri: “Kazanacağımız maçta puan kaybettik, üzgünüz”