Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kıbrıs Gazisi Kansoy öğrencilerle bir araya gelerek önemli nasihatlerde bulundu

KIBRIS GAZİSİ KANSOY ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEREK ÖNEMLİ NASİHATLERDE BULUNDU

KIBRIS GAZİSİ KANSOY ÖĞRENCİLERLE

Bayburt’ta ’Vatan ve Kahraman Buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında vatan uğruna mücadele etmiş gaziler, Bayburt Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce lise öğrencileriyle bir araya getirilmeye, buluşturulmaya devam ettiriliyor. Düzenlenen etkinlikte Kıbrıs Gazisi Mirza Kansoy, öğrencilere askerde yaşadıklarını, askerlik anılarını anlattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi eğitim çağındaki çocukların gaziler ile bir araya gelerek paylaşımda bulunmalarını ve gazilerin yaşadıklarını bizzat kendilerinden dinlemelerini sağlamak amacıyla Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünün ’Vatan ve Kahraman Buluşmaları’ projesi çerçevesinde Kıbrıs Gazisi Mirza Kansoy Bayburt Lisesi öğrencileriyle bir araya getirildi. Kıbrıs Barış Harekâtı’nda yaşadıklarını, askerdeki hatıralarını ve Türk askerinin kahramanlıklarını anlatan gazi Kansoy, öğrencilere önemli nasihatlerde ve tavsiyelerde bulundu.

Kıbrıs Barış Harekâtı’nda Türk askerinin kahramanca mücadelesini Gazi Kansoy’dan hayranlıkla dinleyen öğrenciler, merak ettiklerini de sormayı ihmal etmediler. Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Gazi Kansoy, kendisini dinleyen öğrencilere ve programı düzenleyenlere teşekkür etti. Türk milletinin savaşçı olduğunu, askerinin de vatan uğruna gözünü kırpmadan canını vereceğini söyleyen Gazi Kansoy, “Türk’ün kahramanlığı, cesareti tüm dünyaya örnek olabilecek bir güçtedir” dedi. Program, öğrencilerin gazilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN,
Sıradaki Haber Başkan Özdoğan: “Cumhuriyetimizi gururla ve coşkuyla kutluyoruz”